Spidskål
Om haven og mange andre spændende ting

Gadgets og sjovt tilbehør til eksempelvis smartphones, tablets computere eller mobiltelefoner.

Hvad findes der af sjove og spændende gadgets, hvad gør gadgets gode, og hvilket gadgets kan du ikke leve uden?

Der findes rigtigt mange forskellige gadgets og hvis du søger efter dem på internettet finder både brugbare og over-hovedet-ikke-anvendelige gadgets.

Et godt sted at finde gode og brugbare gadgets er på www.boynq.dk hvor du finder gadgets af en høj kvalitet. Det koster måske lidt mere end mange af de shops som sælger billigt kinaskrammel, men til gengæld er du også sikker på at få et ordentligt produkt som du bliver glad for.

Blandt de bedste gadgets du kan købe hos boynq er en stylus pen fra Adonit. Disse stylus penne er det bedste af det bedste når det kommer til pegeredsakber til touchskærme. Adonit er den førende producent af stylus penne, og deres penne er så gode så de største softwarevirksomheder udvikler apps som kan snakke sammen med stylus pennene.

Du kan også finde sjove gadgets som en kameralinse til en iPhone 4 eller 4S. Når du monterer linsen på din smartphone kan du optage film i 360 grader. Det kan blive nogle meget spændende og anderledes optagelser, hvor dem der ser filmen hele tiden kan vælge at kigge i en ny retning og måske se noget som du ikke selv så mens du optog filmen.

Udover de mange sjove og gode gadgets du finder hos boynq kan du også finde diverse covers og book cases til smartphones og tablets af mærker som iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, Sony Xperia og HTC. Mangler du en oplader, kan du også finde sådan en, eller måske en batteribansk som gør dig i stand til at lade din mobil op selvom du ikke er hjemme.
 


 
Valg af ørering
Indramninger
Plakatrammer
Skipperens Rammer
Gadgets
HavenAmterGode blogsAt flytteTaget
Pilevej 5, 8963 Auning, Danmark