Spidskål
Om haven og mange andre spændende ting

Det der med at flytte kan være både hårdt og stressende, men det behøver det ikke være. Med god planlægning og den rigtige flytning, går det let som en lej.

Der er ikke mange som kender til det, men det er faktisk muligt at flytte med en container som kaldes for en flyttecontainer eller en flyttebox.

Flyttecontaineren leveres før flyttedagen. Det kan være 14 dage, 18 dage eller lige så lang tid i forvejen som du ønsker det. Med flyttecontaineren stående i haven, kan du stille og roligt pakke dine ting ned i flyttekasser, og flytte kasserne ud i containeren når de er fyldte, så de ikke fylder inde i huset.

Når det kommer til de største og tungeste møbler, kan det være nødvendigt at indvitere et par venner på en kop kaffe og flyttehjælp, men ellers er der ikke noget hårdt slid over en udflytning når flyttecontaineren står i haven.

Efter at alt indbo er pakket ud i containeren, bliver den flyttet til det nye hjem, hvor der igen kan blive afsat lige så lang tid som der er brug for til at tømme containeren og flytte møbler og andre ting ind på plads. Det er muligt at sætte et rum i stand af gangen og flytte ind i takt med at de forskellige rum bliver klar. Det giver noget ekstra tid til at flytte når der flyttes med en container.

 


 
HavenAmterGode blogsAt flytteTaget
Pilevej 5, 8963 Auning, Danmark