Spidskål
Om haven og mange andre spændende ting

Sådan vælger du rigtige øreringe


At vælge de helt rigtige øreringe, kan være noget af en udfordring. Det store udvalg af forskellige øreringe, gør det ikke ligefremt nemmere. Der er dog hjælp, at hente for dem der ikke kan vælge. Der er nemlig et par tips og tricks man kan benytte sig af, når man skal vælge øreringe. Det bedste af de tips der nu findes, er det der siger, at man skal vælge øreringe efter ens ansigtsform. Det er ikke materialer som guld og sølv der er fokus på, det er mere formen på øreringen i forhold til formen på ansigtet. Det kan godt lyde lidt avanceret, men det er faktisk ret simpelt.

Det første man skal finde ud af er, hvilken type ansigt og ansigtsform man har. Her siger man, at man generelt kan opdele ansigtsformer i, de ovale, de firkantede, de runde, de aflange og de hjerteformede.

Øreringe til den ovale ansigtsform

Hvis du har en pande der er lidt bredere end din hage, samt en blød og rund hårgrænse, så har du et ovalt ansigt. Med et ovalt ansigt, kan man bruge de fleste øreringe. Dråber og perler vil specielt være gode, men man skal holde sig helt fra lange øreringe.

Øreringe til den firkantede ansigtsform

Den firkantede ansigtsform er kendetegnet ved, at man typisk er lige så bred ved panden som ved kæben. Hvis man har en firkantet ansigtsform, er det en godt idé, at gå efter nogle runde former. Det er meget vigtigt, at man holder sig langt væk fra kantede og firkantede øreringe.

Øreringe til den runde ansigtsform

Den runde ansigtsform er primært kendetegnet ved, at hovedet er lige så langt som det er bredt. Samtidigt har man lidt runde kinder og en rund hage. Her skal man gå efter aflange øreringe eller alternativt kan man forsøge sig med dråbe- eller ovale former. Man skal holde sig fra de store og tunge øreringe, da de vil få ansigtet til at virke stort og tungt.

Øreringe til den aflange ansigtsform

Den aflange ansigtsform minder om den firkantede, her er kindbenene bare en anelse smallere og hovedformen er længere. Det bedste man kan gør med denne ansigtsform, er at vælge nogle øreringe med fylde. Her skal man altid undgå lange øreringe, da de bare vil få ansigtet til, at virke endnu længere.

Øreringe til den hjerteformede ansigtsform

Har du et hjerteformet ansigt minder formen meget om den ovale ansigtsform. Man har dog ofte lidt breddere kindben, en smal kæbelinje, en mere spids hage og ved enkelte tilfælde en bred pande. Her skal man primært gå efter øreringe med dråbe- eller runde former. Undgå øreringe der har meget tyngde i toppen og undgå også altid hjerteformede øreringe.
 

Sikker opmagasinering af smykker

Når du har meget værdifulde smykker - uanset om værdien er økonomisk eller om det er i minder - er det vigtigt at passe godt på dem.

Hvis man er uheldig og får uønsket besøg, vil tyvene ofte finde smykkerne og det går lynhurtigt med at få dem afsat og smeltet om, så det er næsten sikkert at stjåldne smykker ikke kommer tilbage.

I stedet for at opbevare smykkerne hjemme, kan man leje et opbevaringsrum (https://www.boxit.dk/opbevaring) hvor man kan have smykkerne opbevaret i fred.


 
Valg af ørering
Indramninger
Plakatrammer
Skipperens Rammer
Gadgets
HavenAmterGode blogsAt flytteTaget
Pilevej 5, 8963 Auning, Danmark